DISCOVER SCUBA DIVING

ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

Η πρώτη επιλογή για ολους.
Ίσως δεν είστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει η κατάδυση  ή εχετε βρεθει για λιγες μερες στην περιοχη μας και δεν εχετε χρονο να κανετε μια ολοκληρωμενη εκπαιδευση  τοτε η τελεια λυση ειναι να κανετε ενα Discover scuba  diving.
Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ένα ραντεβού μπορούμε να έρθουμε εμείς στο σημείο που είστε αν δεν θέλετε να φύγετε από το ξενοδοχείο σας  και να κάνουμε την κατάδυση στην παραλία του ξενοδοχείου σας η σε οποιοδηποτε αλλο σημειο θελετε   εσεις και η παρεα σας .
Υπαρχει δυνατοτητα κατοπιν   συννενοησεως να σας παραλαβουμε και να   σας επιστρεψουμε με τα  οχηματα της σχολης.
Επίσης το ίδιο πρόγραμμα μπορεί να γίνει και με το σκάφος ,θα έρθετε μαζί με τους υπολοίπους εμπείρους δύτες όταν ξεκινάμε για την προγραμματισμένη βουτιά μας αλλά ένας εκπαιδευτής θα είναι αποκλειστικά    μαζί σας από την αρχή μέχρι το τέλος της εκδρομής .Η κατάδυση συνοδεύετε από ένα dvd με φωτογραφίες και video  .Είναι το τέλειο δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα .

OPEN WATER DIVER

OWD

Το open water diver  είναι η πρώτη βαθμίδα εκπαίδευσης και το εισιτήριο για να μπει κάποιος στον μαγικό αυτό κόσμο της κατάδυσης.

Κανονίζουμε το πρόγραμμα μας επάνω στο δικό σας  μπορούμε να είμαστε απόλυτα προσαρμόσιμοι στις ανάγκες  σας.

Τα  μαθήματα γίνονται οπότε θέλετε εσείς με ραντεβού έτσι ώστε σε κάθε μάθημα να είστε χαλαροί για να μπορείτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία.

Λειτουργούν και ιδιαιτέρα τμήματα για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα μάθετε ότι πρέπει να ξέρετε θεωρητικό και πρακτικό ώστε πλέον να μπορείτε  να καταδυθείτε   μέχρι το βάθος των 18 μέτρων με απόλυτη ασφάλεια.

ANDVANCE OPEN WATER DIVER

Από τη στιγμή που καταδυθήκαμε για πρώτη φορά διαπιστώσαμε ότι η περιπέτεια μόλις άρχισε!
Σίγουρα όλοι θέλουμε σύντομα να ανακαλύψουμε περισσότερα, να δούμε νέα σημεία κατάδυσης, να κάνουμε πιο πολλά υποβρυχίως και τελικά να εισπράξουμε την απόλυτη ικανοποίηση από τις καταδυτικές μας εμπειρίες.
Το δεύτερο στη σειρά πτυχίο κατάδυσης  το Advanced Open Water, είναι η εκπαίδευση του   μαθητή σε τουλάχιστον 5 ειδικότητες της επιλογής  του. Σκοπός του προγράμματος είναι   ο μαθητής να μπορέσει  να αναπτύξει   τις   δεξιότητές   του να   αποκτήσει   μεγαλύτερη   υδροβιότητα   και να  νιώσει   μεγαλύτερη  άνεση και ασφάλεια   στο  υποβρύχιο  περιβάλλον.
Μερικές από τις ειδικότητες είναι  η βαθιά  κατάδυση  ο Υποβρύχιος Προσανατολισμός υποβρύχια  Φωτογράφηση, Πλευστότητα, Νυχτερινή, Κατάδυση με Εμπλουτισμένο Αέρα,  Έρευνα και ανέλκυση, Αναγνώριση ψαριών, Υποβρύχιος φυσιοδίφης, Στεγανή στολή ναυαγιοκατάδυση σπηλαιοκατάδυση και άλλες πολλές . Εσείς  απλά θα  συζητήσετε   με τους εκπαιδευτές της σχολής για να επιλέξετε   αυτές   που σας   ταιριάζουν   περισσότερο.

RESCUE DIVER

Το Rescue Diver είναι το τελευταιο ερασιτεχνικό πτυχίο .Θεωρούμε δεδομένο ότι ένας αυτοδυτης για να είναι ολοκληρωμένος θα πρέπει να γνωρίζει όλα τα προβλήματα  και φυσικά να μπορεί να τα προβλέψει ώστε να μην τα αφήσει να εξελιχτούν   σε επικίνδυνα περιστατικά .

Φυσικά πρέπει να είναι και γνωστής πρώτων βοηθειών  που είναι μέρος της εκπαίδευσης που δίνεται μεγάλη βαρύτητα .

Είναι μια βαθμίδα εκπαίδευσης   με πολύ ενδιαφέρον αρκετά δύσκολες και επίπονες ασκήσεις  που απαιτούν ψυχικό αλλά και σωματικό σθένος αλλά σίγουρα στο τέλος όλοι νοιώθουν πολύ όμορφα και σίγουροι με τις γνώσεις που λαμβάνουν.

Στην πραγματικοτητα ο reskue diver εχει ολες   τις γνωσεις   και τισ δυνατοτητες  ενος ναυαγωσωστη  αλλα επιπλεον   ξερει  να   αντιμετωπιζει και καταδυτικα περιστατικα

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

EFR

Το E.F.R . είναι ένα καινούργιο πρόγραμμα της PADI. Στην πραγματικότητα είναι ένα βελτιωμένο και εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα πρώτων βοηθειών. Περιλαμβάνει πρώτες βοήθειες για οποιοδήποτε περιστατικό μπορεί να μας συμβεί στην καθημερινή μας ζωή. Είναι πολύ σημαντικό και σωτήριο πολλές φορές να υπάρχει κάποιος εκπαιδευμένος άνθρωπος σε μια δύσκολη κατάσταση (καταστροφή, ατύχημα ,πνιγμό κτλ). Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να σώσουμε και να βοηθήσουμε κάποιον δικό μας άνθρωπο που μπορεί να χτύπησε η να έχει κάποιο καρδιακό η εγκεφαλικό επεισόδιο η που μπορεί να πνίγηκε τρώγοντας.
Σκεφτείτε όλοι πόσο άσχημα θα νιώσετε αν δείτε κάποιο συνάνθρωπο σας να κινδυνεύει και εσείς απλά τον κοιτάτε και να νομίζετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα και σκεφτείτε πως θα νιώσετε αν τελικά έχετε τις γνώσεις και την δυνατότητα να σώσετε μια ανθρωπινή ζωή το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο.
Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι το E.F.R. απευθύνετε σε όλους τους ανθρώπους και σε όλες τις ηλικίες δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κάποιος διασώστης ή ναυαγοσώστης ή δύτης για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα .Ο μαθητής θα μάθει τα πάντα όσον αφορά τα επικίνδυνα περιστατικά ώστε να νιώθει σίγουρος ότι μπορεί να επέμβει σε οποιαδήποτε κατάσταση όσο δύσκολη και να είναι.
Η εκπαίδευση είναι ίδια με την εκπαίδευση που γίνετε σε διασώστες από ομάδες διάσωσης, ναυαγοσώστες ,διασώστες δύτες, διασώστες ειδικών δυνάμεων του στρατού και της πυροσβεστικής. Φυσικά για όλα αυτά ο εκπαιδευόμενος παίρνει και αναγνωρισμένη  πιστοποίηση –πτυχίο  από τους πιο μεγάλους οργανισμούς  όπως είναι   η ANDI και  η PADI .

Dive Master

Στο πτυχίο αυτό ο έμπειρος πλέον δύτης εκπαιδεύετε πάνω σε αντικείμενα που έχουν σχέση με την διάσωση και την ιατρική βοήθεια ενός δύτη αλλά και ενός κολυμβητή. Ο Rescue Diver γνωρίζει πλέον όλα όσα γνωρίζει και ένας ναυαγοσώστης.

Σκοπός του πτυχίου είναι να φέρει τον αυτοδύτη σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης ώστε να μπορεί να αναλάβει αλλά κυρίως να προλαμβάνει κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Είναι το τελευταίο βήμα από τα ερασιτεχνικά  προς

Κάντε το πρώτο βήμα στην καταδυτική σας καριέρα και πιστοποιηθείτε ως Divemaster.

Η εκπαίδευση του Divemaster αναπτύσσει τις ηγετικές σας ικανότητες εκπαιδεύοντάς σας κατάλληλα ώστε να εποπτεύετε τους μαθητές και να βοηθάτε τους εκπαιδευτές υποβρυχίως.

Eπισης η βαθμίδα Divemaster αποτελεί την απαραίτητη προϋπόθεση που σας επιτρέπει να κάνετε το σημαντικότερο βήμα στην καταδυτική σας σταδιοδρομία και να γίνετε εκπαιδευτής καταδύσεων

Ποια είναι τα καθήκοντα ενός PADI Divemaster;

  • Εργάζεται σε καταδυτικά κέντρα και τουριστικά resort.
  • Υποστηρίζει τους μαθητευόμενους δύτες κατά την εκπαίδευση.
  • Καθοδηγεί τους πιστοποιημενους δυτες στις καταδυτικές εκδρομές   

Ο Divemaster είναι πλέον   επαγγελματίας   στο χώρο της κατάδυσης και   είναι  η καρδιά  ενός καταδυτικού κέντρου. Όλοι οι Dimasters που   ολοκληρώνουν την εκπαίδευση τους   στην σχολή μας, γίνονται   πλέον  συνεργάτες και τους   δίνεται   η ευκαιρία   μερικής η πλήρης επαγγελματικής αποκατάστασης .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ - INSTRUCTOR

O.W.S.I.

Scroll to top